Beleggen

KANTOOR BOGAERTS & DE VRIES

BELEGGEN

Crelan gidst u naar de juiste keuze

Net als de meeste Belgen zet u af en toe wat geld opzij. Maar bent u wel zeker dat u er het maximum uit haalt? Even stilstaan bij de verschillende mogelijkheden van Crelan kan een wereld van verschil maken.


Hoe belegt u verstandig? Met wat zelfkennis en een goed inzicht in de verschillende beleggingsmogelijkheden komt u al een heel eind ...


Wat is een goede belegging? Op die vraag bestaat geen eensluidend antwoord, want iedere belegger is anders. De combinatie van uw financiƫle, familiale en beroepssituatie is uniek. Bij het beleggen moet u ook keuzes maken die overeenstemmen met uw risicohouding: gaat u voor maximumrendement of verkiest u een veilige belegging?


Daarom is een degelijk onderbouwd en persoonlijk beleggingsgesprek onontbeerlijk.  U leest er alles over in de  Brochure Persoonlik beleggingsadvies. Hoe werkt het?


Samengevat komt het hier op neer :


Wij, als uw bankier, willen luisteren naar wat uw verwachtingen en wensen zijn.  Bent u een doorwinterde belegger of zet u uw eerste stappen ?  Primeert rendement of eerder de bescherming van uw kapitaal ?  Heeft u een specifiek doel voor ogen of bouwt u aan uw algemene vermogensgroei ?  ... Deze en  tal van andere vragen zijn voor ons cruciaal om samen met u te bekijken wat voor uw situatie de mogelijkheden zijn.


Bovendien houden wij ons er strikt aan u te informeren over alle facetten van uw beleggingen : het (verwachte) rendement, maar ook de kosten, risico's, mogelijkheden, beschermingsmechanismen, enz ...


We  nodigen u graag uit op een  open en vrijblijvend gesprek.   Tijdens dit gesprek zullen we samen :


1. Een analyse maken van uw verwachtingen en ervaring inzake beleggingen

2. Een analyse maken van uw huidige portefeuille

3. Samen bekijken of er alternatieven en oplossingen  zijn die bij u passen 


We zijn er in elk geval van overtuigd dat  dit gesprek steeds een meerwaarde voor u zal zijn, nu en in de toekomst.U WENST GRAAG EEN AFSPRAAK TE MAKEN OP ONS KANTOOR ?  KLIK HIER !


CRELAN AGENSTSCHAP BOGAERTS & DE VRIES


Mechelsesteenweg 71

2860 Sint-Katelijne-Waver


Tel: (+32)15552546

Agentschapsnummer: 1583


E-mail: sintkatelijnewaver.mechelsesteenweg@crelan.be


FSMA: 101342 cB